not a bad place to be

 
Onsdagen 11 april kom bästa gänget hem från Levi och jag var på världsbra humör och kände sådan kärlek mot alla i min omgivning!! På kvällen körde Jonatan mig till Malax i solnedgången och efter det fick jag krama om Hannes och Diesel. Gos. Dagen efter drog jag till skolan och allt kändes plötsligt alldeles onajs. Somnade när jag kom hem och efter det hämtade Hannes mig och så var det pizza och filmkväll som gällde!
 
 
 
 
 
På fredagen 13 april blev jag avlämnad vid skolan som vanligt och det var svårt att släppa taget om jycken, som vanligt. Älskar den hunden så förbannat mycket alltså!! Diesel beter sig fortfarande som en valp på långa vägar, men börjar däremot förändras väldigt mycket utseendemässigt. Somnade sedan igen då jag kom hem från skolan vid 16-tiden och sovde hela 15h... normalt haha. 
 
 
 
 
 
Vårvädret började verkligen visa sin bästa sida! Så på lördagen den 14 april tog vi Diesel i koppel och strövade runt på stan hand i hand. Satte oss ner på Fazers uteservering och sweet jesus vad varmt och skönt det var! 
 
 
 
 
 
Vi köpte med oss godaste sushin från Magokoro...
 
 
 
 
 
... som vi käkade på terrassen!
 
 
 
 
 
Mot lördagskvällen var vi ett gäng på ungefär 10 stycken som for på förfest till Henna för att fira den nyblivna 18-åringen!! Hade sjukt kul kväll och den fortsatte därifrån med att fara ut och köra med några vänner. Söndagen gick åt crêpestekning och skolarbete! Hade även namnsdag då så bästa morsan hade köpt hem min favorit ben & jerry's.
 
 
 
 
 
På måndag 16 april hade vi, franskagruppen, pariscafé i Övis! Började i samma veva komma in i vardagen igen. På kvällen for jag till Malax för att kolla på Hannes fotisträning i skitväder med en lerig Diesel... mysigt värre. Har inte en blekaste aning längre vad jag gjorde på tisdagen men på onsdagen blev det bowling och provläsning åtminstone! På torsdagen hade jag skoldag från kl. 8-17 och efter det drog jag till Hannes. Vädret var störtfint så hängde ute på terrassen helahalva kvällen!! Våren kändes bara så läglig. 
 
 
 
 
 
På fredagen den 20 april hämtade jag och broshan pizza efter skolan innan jag drog till Hannes. Lördagen därpå vaknade vi svintidigt av någon orsak och bestämde oss för att dra ut direkt från morgonen! Vi hade picknick i parken, gick på en skogspromenad och solade på terrassen. Ofta vädret är så pass bra redan i april?? For även och såg Hannes fotismatch till stan den dagen.
 
 
 
 
 
På kvällen for jag till Emma var vi lagade oss i ordning innan vi drog till Venn! Där beställde vi in drinkar och smårätter. Så mys! Somnade och vaknade upp i Malax och söndagen gick åt att förbereda kommande vecka.
 
 
 
 
 
På måndagen den 23 april var jag tröttare än tröttast. Kändes som om jag skulle sjunka ner genom jorden typ. Masade mig trots det upp ur sängen och till skolan följt av bilteori. På tisdagen lagade jag så sinnes god pasta, vars recept ni kan finna nedanför, och efter det for jag till min pojk. Drack återigen kaffe i solen och hade det najs! Badade även Diesel vilket han hatar så mycket hahaha. Onsdagen och torsdagen rullade sedan bara på som vanligt.
 
 
 
 
 
På fredagen den 27 april blev det dags för första ordentliga uteserveringen vid Kaffehuset August! Med mig hade jag Fanny och Emma och det var riktigt härligt att hänga i solen med dem. Shoppade även en del inför Parisresan som jag kanske visar upp sen! Kvällen spenderades som vanligt i Malax där vi åt sjukt god mat och myste.
 
Så, efter några veckor av pissigt bloggande får ni en halvdan recap av iphonebilder på hur mitt liv har sett ut de senaste veckorna. Har inte orkat fotografera mycket alls utan bara chillat och powernapat sönder hehe. Kyssar så länge.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback