rien n'est éternel

Monday, May 7th
 
 
 
 
 
 
 
Måndagsmorgonen påbörjades med en fransk frukost innan vi tog metron till Place St. Michael. Där väntade en guidad tur på tre timmar var vi blev visade en hel del monument och historia. Vi promenerade i samma veva över bron Pont des Arts. Bron har varit täckt av kärlekslås som tillsammans vägde sjuka 45 ton innan de blev borttagna år 2015 på grund av säkerhetsåtgärder. Känns sjukt coolt att jag hann se den innan de togs bort år 2013 då det verkligen var en syn i sig!
 
 
Från bageriet Eric Kayser köpte jag med mig en cheesy pizza slize och någon timma efter det befann jag elin nathalie och michael oss vid Jardin de Luxembourg. Det är en helt fantastiskt fin park som är värd att besökas! Efter det mötte vi upp gruppen och drog till Louvren, men jag måste än en gång säga att det inte är en sevärdhet jag skulle rekommendera. Hela muséet är alltid smockat med folk, det är dålig luft, varmt, svårt att ta sig fram och Mona Lisa är sist och slutligen en väldigt liten och omärkvärdig målning. Inte najs.
 
 
Jag och Elin hade så sjukligt ont i våra fötter, efter att ha gått mellan 10-20km varje dag en vecka i sträck, att vi sket i vistelsen och istället tog metron till Marais. Där slog vi oss ner på varsin aperol spritz och pratade om allt och inget. På kvällen for jag ut i Monmartre på vin och en sista middag med Nathalie och Elin! I och med det avslutades en underbar vecka i Paris och det var dags att ta farväl av favoritstaden än en gång.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback