monmartre

 Saturday, May 5th
 
 
 
 
 
 
 
... Monmartre! Här hakade även Julia, som har varit utbyteselev i Frankrike i snart ett år, på och vårt lilla gäng utökades till fyra. Vi hade turen att få ett hotellrum med en enorm fransk balkong med utsikt över Monmartre. Fööör najs. När vi hade packat upp lite strövade jag julia elin runt i våra nya hemkvarter. Sacré-cœur är en av de finaste kyrkorna i Europa enligt mig, efter Sagrada Família i Barcelona. Vi satte oss därför ner i gräset där bland de andra turisterna och christ vad varmt det var!! Hade tur med vädret hela resan men de sista dagarna när temperaturen började stiga upp mot 30°C blev det en del klagomål hehe.
 
Vi begav oss via hotellet och sedan ut på gatorna igen för en guidad rundtur i Monmartre. Brukar inte digga guidade turer överlag men vår guide och den här turen fick verkligen 5/5!! Insåg i samma veva att Monmartre fick vara ett av mina favoritkvarter i Paris. Så otroligt vackra kullerstensgator, mängder av uteserveringar, gatukonst, historia, fina byggnader... Gatan rue de l'abreuvoir var något utöver det vanliga. Efter rundturen for vi och åt en trerätters middag med gruppen! Jag och ett gäng andra brudar bestämde oss sedan för att handla vin och ostar och hänga på vår franska balkong resten av kvällen. Så härligt.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback