keep ur eyes on the fries

  
 
 
 
 
Fyyyyy vad skoltrött jag är. Det börjar vara mer än en vecka sedan vi kom hem från Paris och jag har kommit in i vardagen igen. Förra tisdagen steg vi upp, åt våra croissanter och tog farväl av vår franska balkong innan det bar av mot flygfältet. Hade jäkligt otur den dagen, vilket slutade upp med att jag spydde hela flygresan hem och på flygfältet... inte najs. Dagen efter var jag sängliggandes när resten solade i den 25 gradiga värmen. Inte direkt najs det heller.
 
 
Då jag väl var på bättringsvägen på kristi himmelsfärds drog jag till Malax med Hannes och spenderade hela dagen till sjöss och på skären. Första båtturen och way more to go!! Sedan blev det grillat och rosé på terrassen i kvällssolen. På fredagen for jag och Emma efter sushi och donuts till vårt brygghäng och senare på kvällen for jag ut till villan. Jobbade lördag och söndag men hann klämma in en underbar morsdagsbrunch i solen för det!! Den här veckan har vi haft en hel del lektioner utomhus och vädret har bara varit för härligt. Drog till Sandö och solade med Sofia i onsdags och jag har även börjat bygga en bränna. Inte ofta det händer hörni. 
 
 
I torsdags kollade jag Riverdale's final episode och umgicks med Hannes. Dagen efter påbörjade jag med en morgonlatte på Fazer. Efter skolan bar det av för att prova det nya hamburgarhaket i stan med Emma och Fanny! Sedan drog vi via Jungle Juice bar för att ta en ingefärashot och det kan vara äckligaste skiten jag smakat haha. Hängde sist och slutligen lite på Sweet wasa innan Hannes hämtade upp mig. Vi for ut till skären resten av kvällen och körde sedan hem i solnedgången vid midnatt. Det var bara för fint.
Postat av: Angelica Wåhlin

Fy, vad tråkigt att bli så sjuk :/

2018-05-19 @ 16:06:28
URL: http://angelicawahlin.se/


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback