chéries

Sunday, May 6th
 
 
Efter att ha slappat på hotellet en stund drog vi till Champs-Elysées, vilket är en känd shoppinggata bestående av fram för allt märkesbutiker. Enligt mig är det inget sevärt alls och området runt själva gatan är inte speciellt najs det heller. Men om det är en punkt man vill checka av från sin sevärdhetslista i Paris, gör det! Vi tog i alla fall metron tillbaka till Monmartre relativt fort och började leta upp en mysig uteservering.
 
 
Slutligen slog vi oss ner vid en uteservering och beställde in någon kanna vin. Jag tog en sallad niçoise som var superfräsch! Servitören där var sjukt rolig och vi satt kvar några timmar och hade det jäkligt trevligt. Vi strövade sedan vidare och köpte glass från det välkända Amorino. Och juste, i och med Paris började jag äta fisk igen. Jag äter det inte speciellt ofta trots det utan enbart då det bjuds, men känns skönt att kunna ha det som valmöjlighet. Det har i längden varit jobbigt att inte äta fisk. Detta till följd av att det finns så få fullt vegetariska alternativ på restauranger och att jag vid vissa sociala sammanhang typ inte har kunnat äta ett skit av det som serverats. Now you know!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback