BBQ

 
 
 
Heyyyy! Jag är medveten om att uppdateringen här har sugit men tiden springer verkligen förbi så otroligt fort. Jag är mitt uppe i en jobbhelg atm och har även mycket skolarbete på nacken innan jag äntligen får ta sommarlov. Tänkte i alla fall börja med att fortsätta visa hur min helg såg ut innan jag drog till Paris. På lördagskvällen var vi nämligen ett gäng som inledde grillsäsongen och förfestade hos Niklas. Så härligt!! Vi for sedan vidare på fest till Sundom där vi dansade hela natten och hade det jäkligt kul. Vid 02 00 bar det av till Malax med några grabbar för att sedan fara i jobb några enstaka timmar senare.
 
 
Agerade hundvakt åt Diesel efter jobbet innan jag somnade resten av kvällen. Så slut haha. Drog till skolan följt av bilteori som slutade kl 19 på måndagen, för att sedan fortsätta ut på Vasas gator för att fira vappen. Ett par goa brudar och jag gick vidare till Hovrättsparken och förade, men blev en rätt lugn vappen för min del i år. Lika bra det, för dagen efter skulle vi ut och äta tre rätters middag med släkten till Faros! Kvällen gick sedan åt att packa...


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback