toi et moi

Thursday, May 3rd
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På torsdagen vaknade vi utvilade och åt en fransk frukost innan vi begav oss till Nation. Där väntade en språklektion vid språkskolan Pierre Overall mellan 9:00 - 12:30, och under pausen vandrade vi efter franska baguetter i området. Så goda!! Efter det åkte vi till området kring Musée d'Orsay var vi var ett gäng som köpte med oss take away lunch från Tabac d'Orsay och på det jordgubbar och tapasostar. Och lunchen åts med ingen mindre utsikt framför oss än floden Seine!! Underbart. Efter det drog vi till muséet en sväng, innan jag kika wilma laura elin for på en öl. 
 
 
Sedan träffade vi upp hela gruppen och åkte metro till St. Michael där vi strövade runt i latinska kvarteren. Där for vi till bokbutiken och biblioteket Shakespeare & Co (coolaste butiken jag varit i och så mycket mer än bara en butik - besök!!), såg kyrkan Notre dame och shoppade loss vid Zara. Tycker att shopping är bland det tråkigaste som finns men den enda butiken jag alltid besöker utomlands är Zara. Hela den butiken skriker typ min klädstil haha! Efter det drog vi våra trötta ben till middag hos värdfamiljen innan vi sussade sött.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback