cape verde, africa

 
 
Hi there! Mår riktigt bra här i värmen och hotellet vi bor på, Riu Funana. Diggar att det är lite afrikansk touch över hela hotellet! Igår var vi så slutkörda att vi spenderade hela dagen vid poolen. Har hittills läst ut böckerna 'Såld' och 'Tysta rop' som båda handlar om barn som har blivit utsatta för sexhandel. Sinnessjukt hemskt att läsa men allt för viktiga trots det!! Var också via stranden som ni ser ovan och christ vad fina locations det finns här på ön. Idag var vi till Santa Maria och kollade in hamnstaden, fiskebåtarna och ställena var det lokala folket hänger. Sen satte vi oss ner på en kall en och nu mot kvällen for vi och åt middag, drack mojitos och såg på ett liveuppträdande! 
 
 
Måste dock inflika att allt inte är lika lätt som det verkar hahaha. Vi var waaaay för självsäkra efter Dubais 40°C värme att vi slarvade med solkrämen när det bara är 25°C här så vi är brända som kräftor hela bunten. Har aldrig bränt mig så här sjukt tidigare och det tar fan ont bara att röra sig. Så kids, smörj in er. Utöver det har jag inte tillgång till laddare och min systemkameras batteri har dött. Det gör mig för jäkla ledsen. Ni som känner mig vet att jag har släpat med min systemkamera överallt sen jag var 10 år så det känns riktigt pissigt att inte kunna fotografera när jag är omgiven av så här sinnes fina vyer. Ska dock försöka uppdatera er med crappy iphonebilder resten av veckan. See you!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback