12 bekännelser

 
Jag har ingen kalender. Köper en varenda år men slutar upp med att jag lämnar den ofylld. Haha så ovärt.
 
 
Jag hatar att shoppa i fysisk butik och tycker mestadels att det är skittråkigt. Föredrar alla dar i veckan internetshopping!!
 
 
Jag löser hår värre än en Golden retriever haha.
 
 
När jag och min lillebror var små trodde folk ibland att vi var tvillingar. Blev aningen butthurt över att folk tyckte vi såg lika gamla ut trots att jag är tre år äldre. Suckah.
 
 
 
 
En grej folk tycker är konstigt med mig (eller snarare blir provocerade av haha) är hur lite smör jag lägger på mina smörgåsar. Lägger ett så tunt lager att det knappt är där. För smör är ju rätt äckligt ändå.
 
 
En annan grej folk tycker är konstigt är att det inte finns någon spärr på mig när jag är motiverad. Kan liksom sitta och läsa 14h i sträck (säkert mer? haven't trieddd) och hela natten tills jag är klar. Det krävs väldigt mycket för att jag ska ge upp om det är något jag vill.
 
 
Jag tycker om spindlar, och nu syftar jag inte på en stor jävla tarantella utan på såna små spindlar man kan hitta i Finland. Söta ju!
 
 
Jag är hundmänniska. Har ända sedan min födsel haft vehnisar och kan inte föreställa mig ett liv utan en.
 
 
 
 
Didis (vår förra vehnis) död när jag var 10 år är en av de jobbigaste grejerna jag har varit med om i mitt liv. Det är ofattbart hur mycket en hund kan börja betyda för en egentligen. Ni som vet, ni vet.
 
 
Jag tycker det är skitjobbigt att följa folk på instagram, vilket är orsaken till varför jag så sällan börjar följa nya accounts. Och ni människor som följer 1200st, how??
 
 
Förstår inte grejen med folk som förlovar sig redan när de är 16? Fast alla med sitt såklart.
 
 
Jag är kittlig som få under fötterna. Dör liiite varje gång någon rör dem.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback