it's all about people

 
Det ska bli slut på crappy iphonebilder hehe. Jag lovar. Jag har bara inte orkat släpa med min systemkamera den senaste veckan. Förra veckan jobbade jag om vardagarna. Jag och Hannes började även kolla på serien Narcos som är svinbra!! Utöver det hängde jag i finvädret, for efter subwaymat och var på bilteori. På torsdagen var jag faktiskt ledig och spenderade hela dagen i stan. Som jag saknat det. Mötte upp Tua för lunch vid Kaffehuset august, cappuccino och shopping. Kändes så skönt att träffa bruden igen! Sedan for jag på bilteori och en sväng via Emma.
 
 
 
 
På fredagen jobbade jag ett pass och efter det hoppade jag och ett gäng andra tjejer på bussen som tog oss till Lappfjärd. Där åt vi tortillas och sminkade oss innan folket började anlända. Körde drickspel och hade en riktigt kul kväll!! Vi firade dessutom bästa Fanny i efterskott.
 
 
 
 
På lördagen när resten drog hem for jag fanny tua emma vidare till Kristinestad. Där köpte vi med oss pizza som vi käkade vid bryggorna. Skrattade rövarna av oss i bussen på väg hem hahaha... bästa brudarna jag vet. Somnade sedan direkt jag kom hem och sovde klockan runt.
 
 
 
 
Söndagen innebar min lilla lillebrors konfirmation. Bar en av mina favoritklänningar från nelly.com! Dagen påbörjades vid kyrkan innan vi fortsatte vidare till oss för konfirmationskaffe med släkten. Mysigt.
 
 
 
 
Efter det körde jag till stan med Sara för att hänga ute vid Faros i vädret som var top notch. Köpte gelato och snackade skit om det som hänt sen vi träffades sist! Efter det drog vi vidare till mig och lagade sallad och som vi åt på terrassen.
 
 
 
 
På måndagen, igår, jobbade jag mitt sista jobbpass innan jag sedan for hem och packade. Den här dagen har spenderats i både buss och tåg vilket har känts fett utdraget. Jag och Hannes tog just varsin öl och ska snart boarda planet! Sorry för slarvigt skrivet inlägg men det börjar bli lite brådis hehe. Nästa inlägg kommer i alla fall upp i Grekland!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback