the uglier the better

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hi guys! Vi spolar tillbaka tiden till på lördagen den 19 maj som inleddes med frukost i Övis följt av en kort skoldag. På kvällen blev det sedan obligatoriskt tacomys!! På söndagen for jag och Hannes på bion 'Deadpool 2' som var sjukt humor. Efter det började jag stressa röven av mig inför provveckan och under den kommande veckan käkade jag sushi, pizza och all take away man kan tänka sig (no time for cooking haha), jobbade ett pass, sovde i Malax, fikade, var på varsin Corona en solig kväll med Hannes, var ute och promenerade med Diesel, åt glass... hann helt enkelt med en hel del och mådde bra fast det var lite stressigt mellan varven. Vädret var så fint fast jag inte hann se så mycket av det då jag läste inomhus haha. Oh well.
 
 
Efter det kom fredagen alla övistvåor hade längtat efter!! Slutade skolan tidigt och drog på en så sjuuuuukt god lunch med morsan i Saluhallen på Bistro ernst. Efter det började jag fixa mig inför vår pre-abi sitz där vi skulle dra iväg på charterresa. Det fick bli tennisstrumpor i Birkenstocks, kamera, boyfriend shirt, ful keps, magväska och för mycket solpuder. Ready for vacaycay! For och förade till Fanny och när vi kom fram till Sundom möttes jag till min förvåning av en hel jävla bunt stereoptypiska turister. Blev så glad att alla hade gått all in på utstyrseln!! Störtälskar temafester. Abikommittén hade också styrt upp ett kul sitzprogram med långbord och världens feelis! Efter sitzen blev det efterfest, dansgolvet tömdes och det förvandlades typ till en utomhusfest. Vädret var underbart, hängde med härligt folk, såg solnedgången och festade. Tack som fan för den gott folk!!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback