summery salad

 
 
SUMMERY SALAD - 200g halloumi, två askar jordgubbar, ruccola, isbergssallad, några champinjoner, några sparrisar, ostflarn och olivolja.
Stek halloumin och champinjonerna. Skär av den grövsta stammen av sparrisarna och koka sedan cirka 2min. Hacka det som ska hackas. Rör ihop salladsingredienserna i en skål och häll sedan upp på ett serveringsfat varpå du toppar med ostflarn och olivolja.
 
AVOCADO CREAM - 1 avokado, 2 msk olivolja, 2 msk pressad citron, 0.5 tsk salt och 0.5 tsk peppar.
Gröp ur avokadon och lägg i en mixerskål. Tillsätt de övriga ingredienserna. Mixa till en slät kräm. Svårare än så är faktiskt inte den här somriga salladen med tillhörande avokadokräm! Så fräsch.
 
 
 
 
Den första sommarlovsveckan spenderade jag till stor del på jobbet känns det som. Utöver det fick jag nattsällskap av Hannes och Diesel, steg upp tidigt om mornarna för att hinna göra så mycket som möjligt innan kvällsskiftet, skrev ett matteprov som sket sig totalt, åt somriga frukostar... På fredagen var jag ledig och då passade jag på att svänga ihop den här salladen tills Tua, Emma och Fanny skulle komma över! Vi drack vin, åt ooooch bokade klart allt till Budapest!!! Vi ska dra dit först i augusti, så mer om det då.
 
Efter det inväntades en jobbhelg med Alexandra, vilket innebär jobb från kl. 09-22 både lördag och söndag. Slutkörda jag hade tänkt sova direkt efter jobbet på lördagskvällen men så blev inte fallet. Hannes hade pojkkompisar över så jag joinade dem i deras monopolspelande. Några rödvinsglas och timmars spelande senare gick jag alltså i säng vid halv tre haha... Helgen gick faktiskt jäkligt smidigt trots lite sömn!! Kanske tack vare glassen vi får hämta ur kiosken. Om även ni är, som mig, trötta på stans fånigt småa glassbollar föreslår jag att ni drar till Pappadagis i Malax!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback