summer's in

 
 
 
 
Sommarlovet fick vi välkomna med öppna armar den andra juni!! Tvåan har verkligen varit slitsam och sommarlovet har ständigt känts så otroligt långt borta. Men äntligen är det här. Jag kan dock inte slappna av då jag hela tiden har studentskrivningarna, som jag för övrigt inte hinner läsa på till följd av fullspäckat schema, gnagande i bakhuvudet. Efter skolavslutningen i Övis begav alla nära och kära sig hem till oss för min storebror Jonatans studentkaffe!! So proud of you bruh. Vid 17-tiden for jag vidare till finfina Emmas studentkaffe där det bjöds på gott småplock och vin. Tua och Fanny kom även dit och efter någon timma for Emma vidare till Strampen medan vi tre for ut på stan!
 
Vi spenderade resten av kvällen och natten vid en hemmafest. Slutligen kom jag mig hem för att sova klockan fyra på morgonen efter nattpizza på stan. Hehe och hann bara sova i en halvtimme innan Hannes och Diesel kröp ner under täcket med mig! Bästa överraskningen ♥ Dagen efter for min familj till Mirjams (min brors flickvän) familj där vi hängde kvar i några timmar, åt mat och godaste tårtorna från Sweet wasa!! Mysigare söndag får man leta efter.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback