paw prints

 
 
Be the person your dog thinks you are. Den 1 juni, med andra ord sista skoldagen, fick vi välja mellan olika workshops och hundälskarna jag och Fanny valde ofc grunderna i agility! Fannys hund är 11 år medan min är 7 år så vi hade inte direkt förväntat oss att de skulle bli proffs hehe... men det gick till vår förvåning fett bra! Dix är väldigt antisocial och inte så brydd i andra hundar så det blev lite krångel i början innan hon vande sig med gruppen på typ 10 hundar. Det var verkligen världens mysigaste att få hänga med hundarna. Efter det väntade pizza och utomhuskonsert vid skolan. Resten av fredagen spenderades vid jobbet men det kändes inte illa det heller!
 
 
Hahahaha och jag kan tänka mig att majoriteten av alla som läser följande kommer tro att det jag skriver nu är fullkomlig bullshit. But believe me, jag har ögonvittnen. I mitten av agilitypasset hände antagligen den mest otippade grejen i hela mitt liv. Vi såg först hur en kråka rotade bland våra väskor några meter bort och när den plötsligt lyfter på vingarna ser jag bara hur min korthållare med bankkort, id, presentkort, andra viktiga kort och 150€ cash glänser i luften. Hann bara ropa "MIN PLÅNBOK!!!!" innan hela gänget sprang efter kråkan in i skogen med hundarna haha. Kråkan släppte sedan korthållaren, antagligen av rädsla, en halv meter från vattenbrynet. Sådan jäkla tur i oturen. Pickpocketed av en kråka, ni då?
Postat av: Anonym

Hunden i korgen😍

Svar: Jaaa eller hur!!
Linn Ida Elisabet Ekman

2018-06-18 @ 21:21:46


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback