sea seeker

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjena! Förra veckan blev det först jobb i dagarna tre innan jag och Hannes for ut till Norrskär där det lagades aperol spritz och hemlagad pizza i stenugn. Mmmmh och det kan lätt vara de godaste pizzorna jag ätit i hela mitt liv!! Somliga av bilderna ovan är tagna i maj och jag tror ni kan urskilja vilka med tanke på klädseln haha... det var nämligen hela 33°C på onsdagen så bikini kändes till och med för varmt! Sjukligt varmt har det varit. Vi tog något dopp och hade det härligt tills det var dags att dra och sova. Sömn var lika med omöjligt i hettan så sovde kanske 2h. Bleh. När jag senare på förmiddagen kom till vår villa i Sasmo powernappade jag sönder på soffan haha.
 
 
Hade hela den torsdagen ledig så jag och mina föräldrar hade tänkt bege oss till Nabben för en senmiddag. Det hela slutade dock med att vi spenderade hela kvällen vid veterinären då Dix hamnade i en båtolycka. Så synd! Som tur blev det inget värre än ett brutet ben. But still. Efter det inväntades en jobbhelg med Alex var vi lagade sinnessjukt god pasta båda dagarna. Hann även hänga på en förfest och ha filmmys med Hannes och b&j's. For raka vägen ut till villan igår kväll och sovde en 12h natt inatt! Så skönt. Idag har vi det bara tagit det lugnt och ska snart bada jacuzzi! Over and out.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback