salty

 
 
 
Hiii there! Veckan som gått började med fyra jobbdagar under vilka jag även hann ta ett dopp och se solnedgången vid Åminne med Hannes och Diesel, ha en körlektion, luncha på Faros med Emma och njuta av vädret. Simply. Har verkligen saknat Hannes sjukt mycket på senaste tiden då vi har synts lite mer sällan nu under sommaren. Efter det kom den lediga långhelgen jag längtat efter sååå!! Tog en rejäl sovmorgon på fredagen följt av en sen frukost. Sedan hoppade jag på bussen med Tua och Emma mot Kristinestad! På fredagen for vi ut en sväng, åt pizza i solnedgången och gick hem hela fcking 9km till Lappfjärd hahaha. Never again.
 
 
Morgonen efter for vi ut på en promenad, åt frukost utomhus och solade. Det har verkligen varit de två varmaste veckorna på hela sommaren nu så det har varit skönt att vara hemma och kunna ta vara på dem. Fast med det sagt, nästan för varmt. Vi begav oss sedan vidare till stranden var vi solade några timmar innan utgång. Vi började i Båthusparken innan vi drog vidare till Jungman där vi festade resten av natten. Kom hem vid halv 4 på morgonen så hann enbart sova i en timma innan familjen hämtade upp mig. Blev alltså att köra repris från förra året jag for till Drakan. Bästa jag hehe.
 
 
Vi anlände till Dragsvik vid 10 på morgonen. Den här sommaren är det nämligen broshans tur! Vi hängde där i några timmar innan vi körde vidare till några familjevänner i Ekenäs. Där blev det bellinis och lite snack förän Julia tog med mig för att utforska staden. Riktigt mysig sommarstad! Sedan styrde vi kosan mot en annan mysig sommarstad, Nådendal. Där åt vi en sen middag på Snickari samtidigt som det spelades livemusik. Vi började roadtripen i soluppgången och avslutade den i solnedgången. Long ass inlägg men där var den veckan summerad!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback