odyssey

 
 
Hehe förlåt om den här frukostutsikten tröttar ut er once again men det är typ det finaste mitt öga skådat. På lördagen vaknade vi upp och begav oss till vårt favoritställe! Beställde in avotoast, banana chocolate pancakes, grekisk yoghurt med müsli och honung, kaffe och färskpressad juice. Allt var bara för gott. Sedan körde vi vidare till Kanali Beach som blev vår andra favorit vid Póros. Den var en sandstrand som var sjukt stor och hade kristallklart vatten. Vi hängde i alla fall där i några timmar. Badade massor, spelade beach tennis, drack öl, åt club sandwich och solade.
 
I vanlig ordning blev det sedan sangria på balkongen innan vi fortsatte till stan. Vi strövade runt på en hel del nya gator högre upp, då vi tidigare endast sett huvudgatan som går längs hamnen. Tog också en lime breezer (favvis!) vid hamnen innan vi slog oss ner vid Cielo Sea Lounge. Fotbolls VM pågår ju och Hannes ville supergärna se Sverigematchen under vår middag och så fick det bli haha... men det var riktigt mysigt faktiskt!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback