lay in the sun

 
Den 22 juni började med att vi fick en lapp under dörrkarmen där det stod att vi fick byta rum till två våningar upp dvs. få ännu bättre utsikt från balkongen. Hallelujah!! Vi bodde alltså vid Panorama apartments som jag varmt kan rekommendera. Vi körde snabbt till centrum för frukost vid ett bageri. Kändes inte price worthy över huvud taget... men frukost fick vi!
 
 
 
 
Vi installerade oss i det nya rummet innan vi begav oss iväg på vespan. Stannade vid det här stället längs med vägen och hängde där en stund. Vattnet var bara för vackert och kristallklart! Det som dock var lite onajs var att det fanns sjöborrar längs med kanten.
 
 
 
 
Världens bästa människa. Haha efter en stund var vi dock tvungna att dra vidare för man svettades bort av att sitta stilla i hettan. Vespan var verkligen vår go-to under veckan!
 
 
 
 
Vi körde till andra sidan ön för att besöka den enda stranden som finns där, Vayonia Bay. Det var helt magiskt att köra dit då man först var jäkligt högt uppe och sedan var tvungen att köra neråt längs slingriga, smala vägar. Trots att vattnet och omgivningen var vacker drog vi vidare då stranden inte riktigt var vid bruk. Fanns inga solstolar eller ställen var man kunde äta.
 
 
 
 
Vi stötte även på hästar och andra djur längs vägen vilket var fett kul. Vi var verkligen ute i vischan.
 
 
 
 
Vi sökte oss därifrån vidare till Askeli Beach. Diggade inte alls den stranden heller då stranden var stenig och värmen inte riktigt slapp dit.
 
 
 
 
Därför begav vi oss vidare till vår favorit: Love Bay!! Mysigaste stranden.
 
 
 
 
Där blev det en fetasmörgås och choklad milkshake. Åt under resan liksom smörgås med fetaost, sallad med fetaost, smårätter med fetaost, gyros med fetaost... allt innehöll fan feta haha. Men det klagade man inte på för det var sjukt gott!
 
 
 
 
Sedan låg vi kvar där och stekte någon timma. Badade inte där då jag är så känslig i fötterna att jag inte klarar av att gå i om det är stenar?? Och samtidigt som vi låg och solade i 28°C såg vi att det var 9°C och storm hemma... haha can't help it men kände mig skadeglad. Var först lite bitter över att jag skulle missa midsommar men det vände under helgen kan jag säga!
 
 
 
 
Vi fortsatte sedan till hotellrummet och drack sangria på balkongen. När solen började gå ner for vi på varsin drink till hamnen för att se den! Så fint. Avslutade sedan kvällen med att käka middag vid restaurang Askeli men det var inte så najs. Det som däremot var det var att ett gäng norskar satt vid bordet bredvid, hade med gitarr och violin och sjöng något gudomligt bra!! Finns inget som förvandlar atmosfären som live musik gör.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback