ashin modern nike

 
 
 
 
 
 
Halla! Jag är verkligen inte en människa som skulle bära typ nike free runs med jeans till vardags eller under storstadssemestern då jag inte tycker att det ser najs ut, men dessa hade jag däremot kunnat matcha med basically vad som helst! Diggar att de är Nike men att logon inte syns så bra då de är helvita och alla svinsnygga detaljer. Oh myyyyy och vi ska inte ens tala om hur sköna de är... dessa skönheter kommer fungera främst som mina jobbskor men kommer inte tveka att slänga med dem i någon outfit här och där!
 
Efter att ha spenderat början av veckan vid villan har veckan fortskridit med jobb, jobb och jobb. Hann även träffa Fanny, Tua och Emma i stan, hänga på Sandö och gå på den internationella matmarknaden var vi käkade subway take away (kulturella jävlar hehe) samt churros med nutella. Hade tänkt dra och festa ikväll men sket i det då mitt mående inte är helt 100. Igår fick jag i alla fall krama om min pojk och det var verkligen allt jag behövde. Han är det bästa jag vet.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback