a serious stack of pancakes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter vår tur med vesporna, som för övrigt var lite cray på grund av det galet ockuperade landskapet, anlände vi till Odyssey. Det är en restaurang som är öppen hela dagen men vars frukost/brunch vi speciellt blev tipsade om att prova!! Världens vänligaste och välkomnande personal vid mysigaste stället. Gillade varje liten centimeter av deras koncept. Jag och Hannes beställde in varsin brunch som bestod av frukter, kokta ägg, bröd, marmelad, honung, pålägg, färskpressad juice och kaffe. Sedan provade vi också en smoothie och beställde in banana chocolate pancakes med cookie crumbles. Oh myyyyyy. Jag och Hannes var så sjukt mätta av brunchen att vi först övervägde att lämna pancakesen men efter första biten var man som fast. Jag driver verkligen inte när jag säger att det är godaste pancakesen jag har ätit i hela mitt liv! Av alla brunchställen jag ätit på i alla olika länder hamnade det här stället helt klart på top 5. Gör dig själv en tjänst och besök stället!!
 
 
Sedan drog vi vidare till Crescendo Pool Bar och hängde vid deras pool resten av dagen, beställde in någon drink och simmade. Såååå skönt!! Tycker mycket om att vara vid stränder samtidigt som det känns skönare att simma i poolvatten. När vi kom tillbaka till hotellet började vi laga ihop charkis- och ostbricka med ostar, parmaskinka, bruschettabröd, körsbär, batong, chips, sangria och Corona. Haha börjar vattnas i munnen bara av att jag skriver ut det typ. Hängde på balkongen med musik och min favorit i någon timme innan vi beställde en taxi till centrum. Där for vi vidare till mysigaste Apagio och beställde in varsin Aperol spritz och grekiska smårätter. Vid 1-tiden gick vi vidare till baren Malibu innan vi drog hem. Riktigt najs kväll if you ask me!!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback