thought-provokers

 
@ inamatilda on instagram
 
> tänk vad mycket denna kropp gör,
mer än bara ser ut på ett visst sätt. Den tillåter mig hålla på med saker som jag älskar. Den tillåter mig uppleva magiska saker då jag yogar. Den tillåter mig knyta ett band som inte går att rubba med min häst, då jag rider. Den tillåter mig vara sexuell, på mina egna villkor. Den jobbar varje sekund av varje dag, för att hålla mig vid liv. Den bär all min ångest. Den har bärt mig genom brustna hjärtan och sorg som inte går att förstå. Den har brytit sönder, men gång på gång blivit hel igen. Den visar värme och ger kramar och närhet till mina käraste. Min kropp är inte hela min existens. Men den tillåter mig existera och finns där som verktyg, då jag vill uttrycka mig själv. Men ändå fokuserar vi bara på hur den ser ut. Ändå hatar vi oss själva om vi inte passar in i en norm. Ändå gömmer vi oss, ursäktar oss och kritiserar oss själva på bas av vårat yttre. Och hur synd är inte det, då det finns så många finare saker att ge plats åt.
 
 
 
 
trendenser.se blog
 
http://trendenser.se/2017/august/retuschfusket-i-inredningsbranschen.html
 
 
 
 
@ bitchlettebella on instagram
 
> color me perfect
Hatar det att jag inte kan känna mig bekväm, rund, fattig, högljudd och full av åsikter utan att jag behöver känna mig obekväm, ouppskattad, onödig eller ful. Ja sku villa kunna säga att "this ends now" och BOOM är alla mina problem borta. Nää, jag kommer ändå ändra outfits 4 gånger imorgon för att det inte upphäver mina bästa sidor. Jag kommer ändå ropa och skratta högt och sen efteråt tänka om nån tycker jag är otroligt störande. Jag kommer ändå hålla vissa tankar för mig själv som jag vet att kunde hjälpa någon om hen fick veta att den inte är ensam. Det finns inget BOOM men det finns en början. Det finns en stund då vi inser att allt detdär vi stressar över är onödigt. Dela era åsikter medan ni kan, det finns mer människor som behöver veta att de räcker till som de är. Det finns mera människor än ni tror som behöver få omringas av positivitet. Det finns mer människor som du och jag, och vi behöver inte laga till färger och andra dimensioner för att vara perfekta.
 
 
 
 
alicestenlof.com blog
 
> http://www.alicestenlof.com/me-too---hostkvallen-jag-blev-overfallen-31715275
 
 
 
 
@ linneaclaeson on instagram
 
> me too
Om du tycker det är fel att kvinnor blir våldtagna - GÖR NÅNTING! Vi behöver inte fler män som bara tittar på. (...) Vi måste ändra skadliga maskulinitetsnormer som är en del i ledet för mäns våldsutövande, depression, ensamhet, ångest, självmord, hemlöshet och långtgående missbruk. (...) Säg ALLTID ifrån när dina manliga kompisar drar sexistiska skämt eller fysiskt/verbalt går över gränsen mot en kvinna. När kvinnor berättar om sexuella övergrepp är det inte läge att du svarar "just jag är inte en sådan som du pratar om" utan tänk snarare vad du kan göra. (...) Släpp "inte alla män"-kommentaren och hjälp till istället. Kvinnor mördas och våldtas medan du gnäller om att du känner dig träffad när någon skrev mäns våld (hade vi menat aaaalla män hade vi väl skrivit det). Fokusera på problemet!
 
 
 
 
alicestenlof.com blog
 
http://alicestenlof.com/fredagsfilosofi-32485959
 
 
 
 
 
Läsvärda posts jag samlat på mig och nu delar med mig.
Vissa för att jag känner igen mig och andra för att de är jäkligt viktiga!
 


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback