this floor is for dancing

 
 
Tjena! Sitter uppe och skriver medan Renée sover. I onsdags kom Hannes och överraskade mig med massor av sushi, ben & jerry's och en ros inför vår månadsdag. Hur fin!! Dagen efter det spenderade jag i skolan och sedan med att paketera och fixa i timtal med mamma och slutligen på flygplatsen 1 a.m för att träffa gänget som kom med ett väldigt försenat flyg från Belgien. 
 
Morgonen efter sovde vi lite längre och åt sen en god frukost bestående av smörgåsar, yoghurt, juice och kaffe innan vi släpade iväg rövarna till skolan och därefter konstmuseum. Sålänge belgarna var på sightseeing for jag lotta erika henna anton walter victor till Venn där jag beställde in en cappuccino och en bricka med jordgubbar och lite annat gott. Sen drog vi hem en sväng och efter det till Sundom där vi hängde från från 18 fram till 02! Först hade vi program innan resten kom och efter det väntade en riktigt rolig natt. Känns verkligen så sjukt kul att ha belgarna här så det finns inte!! To be continued...


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback