taco' bout it

 
 


 
 
 
Efter hockeymatchen drog vi hela gänget på 40 pers till Elin i Sundom! Direkt vi kom dit blev det tacos (enorma mängder och ingredienser för 130€, beat that) och öl, och jag som inte hade ätit sen brunchen var vrålhungrig. Det var några av belgarna som aldrig ätit tacos förr vilket kan ha varit bland det sjukaste jag hört då jag äter tacos 24/7. Haha äter fan till och med tacos nu i skrivande stund! Kvällen gick sedan åt att chilla sönder med bästa gänget. Alla var jäkligt trötta!
 
Vi var 30 pers som som sovde över runt om i huset på någon av de tre våningarna och det var bara för kul. Vi somnade någon gång runt 03 00 i olika sängar och madrasser förutom Victor som somnade i badkaret hahaha alltså... Vaknade sen upp sent med hela 10h sömn i bakfickan vilket var enda riktiga nattsömnen jag fick på hela veckan. Efter det tog jag lotta erika och våra belgian buddies vårt pick och pack och drog ut till Sasmo!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback