crowned in my curls

 
 
 
Well why the heck not. Det skulle då inte vara fel att bara byta identitet, flytta in i en bungalow långt bort och börja om. Det hade varit något. Istället fick det bli att byta till en annan hårfärg än det blonda som jag haft hela mitt liv. Bestämde mig kvällen innan att jag ville ha förändring och så fick det bli när jag onsdagsmorgonen efter satte mig ner i frissastolen och lät Sara sköta om det. Det faktum att jag gick över från platina till brunhårig i ett lär göra att det inte håller i sig särskilt länge. But I don't mind. Really. Vill bara prova på något annat ett tag nu.
 
Min frissa Sara och hennes kollega Emma har öppnat upp en egen salong 'EKTA' i Stenhaga som jag störtgillar. Superhärlig atmosfär! Gick sedan över till Aschan på en snabb lunch innan jag drog hem. Sedan dess har jag enbart hunnit hänga hos Elin och vräka i mig tacos. Får se vad som händer i helgen men känner typ för att inte göra ett skit! C i ao


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback