warm hugs on bad days

ROBE FROM LEXINGTON
PERFUME HUGO BOSS 'JOUR POUR FEMME'
PERFUME YVES SAINT LAURENT 'BLACK OPIUM'
PERFUME EMPORIO ARMANI 'BECAUSE IT'S YOU'
PERFUME PACO RABANNE 'OLYMPĒA'
 
 
Look at nature. Look at flowers. We never talk into our garden and say 'Oh wouldn't that flower be so much more pretty if it was taller? Or red instead of pink?' No, we don't. Because nature was created perfect just as it is. And so are we. We are part of nature, we are how we're meant to be, we are perfect just as we are.
 
Ville visa den här gosiga badrocken som jag atm har i ljusrosa men funderar att byta ut till vit, och i samma veva visa de fyra parfymer jag har i bruk nu. Jag vet själv att det kan vara svårt att hitta parfymer som doftar gott och inte för mycken, men inte heller för lite. Därför ville jag visa dessa fyra som doftar så jääääkla gott! Till vardags använder jag parfymen från Armani eller Hugo Boss och på fester brukar jag köra på YSL då den är tyngre i doften. Parfymen från Paco Rabanne doftar in my opinion väldigt somrigt så den brukar jag ta fram mot våren.
 
 
-
Det börjar gå mot två veckor sedan jag senast gav er en uppdatering ur livet, utöver recapen av veckan när belgarna var här. Sista helgen i januari var jag och firade fina Nathalie med ett härligt gäng, gjorde inlämningsuppgifter och firade min bebisbror som fyllde 15 år. Efter det började provveckan och jag har försökt varva läsandet med Orphan black och häng med Hannes. Den senaste helgen spenderade jag däremot både i Malax och i Sasmo och chillade sönder. Behövdes verkligen!!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback