a lovely prom

 
 
 
 
Good evening lovebirds!! Har spenderat hela söndagen i min badrock och gjort skolrelaterade grejer. Har en sinnessjukt jobbig vecka på inkommande före jag får ta sportlov, som ni kan se. Ha två långmattekurser på en period, it will be fun they said... utöver alla deadlines ligger jag även efter med fleeera matteuppgifter. Haha man hinner liksom inte räkna ikapp innan nya uppgifter bara väller över en. Efter allt det här väntar som tur en resa mot varmare breddgrader!! Som man längtat alltså.
 
I torsdags hämtade jag en bagel från Arnolds och sedan började allt fix och skönhetsritualer inför balen. Satt uppe och lagade lösnaglar till typ 02 30 haha... men det var det värt. Har så snyggt klös atm!! Helgen har varit fartfylld men sjukt rolig, ska visa er i ett annat inlägg. Börjar med iphonebilderna ovan på mig och ett gäng riktigt snygga brudar, som ni även hittar på min ig! Kyss


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback