pour yourself into it

 
 
 
Från förra lördagskvällen vid Venn
 
 
Tjena kompisar! Kom just hem från Malax där jag sov inatt, efter att ha varit ute och kört helahalva natten med Sara och Adam. I veckan har det blivit mycket läsning men har lyckats hålla huvudet kallt trots det - hur skönt! Fick bocka av största delen av min to-do-list så snart börjar det ta sig. Utöver det har vädret varit störtfint så jag och morsan gick ut på en promenad på isen i solnedgången med Dix som fyllde år 21 feb!! Fina hund.
 
Masade även iväg mig till gymmet för första gången på riktigt länge i torsdags efter en 8-16 skoldag. Grejen med gymmet är väl ändå den att jag redan störtälskar min kropp och inte har gått upp ett gram på snart fyra år nu, vilket gör att jag inte känner mig motiverad gällande träningen. Lämnar lätt gymkortet åt sidan bara för att jag inte har något "yttre mål" att uppfylla med min kropp. Som om träning bara skulle finnas till för det yttre? Träning gör så mycket gott åt kroppen och hälsan i sig självt men det är det jag vill glömma och bortprioritera. Kroppens välmående är i slutet av dagen det som är just viktigt. Så nu får det bli ändring!!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback