wasabi extra

 
 
 
 
 
 
 
Det här är vad jag kallar sushi!! Och för övrigt enda matstället jag varmt kan rekommendera från Budapest haha. Vi satte inte ner så mycket effort på att leta efter bra matställen så att säga. Vid 'Wasabi extra' beställde vi in drinkar och gudomligt god sushi. Uteserveringen var dessutom otroligt mysig.
 
 
Samma kväll drog vi ut än en gång. Vi mötte upp en britt vid en uteservering och där beställde vi in drinkar, mat och jägerbombar. En chevreburgar blev det för mig och mmmh vad jag gillar den sortens burgare alltså. Efter det väntade en rejäl barrunda!! Vi drog till en rad olika barer innan vi hittade till den bar var vi stannade tills stängning, Instant. Även den är en av de kändaste barerna i Budapest på sina fyra våningar med flera olika rum var det spelas olika musikgenrer. Gillas!! Sjukt rolig utekväll som slutade med att vi kom hem 06 00 på morgonen haha...
 
 
Dagen efter for vi ut på stan för att leta brunchställe. Vi ville till Szimply eller Sonkapult, bägge med helt underbar brunch, men de hade så långa väntetider att vi blev tvungna att dra till ett annat. Vi fick till sist vår brunch och jag beställde jag in pancakes dränkta i sirap, french toast och lemonad! Mot kvällssidan begav vi oss mot flygfältet och med det sagt wrappar jag upp den här resan.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback