szimpla kert ruin bar

 
Efter en heldag på stan for vi via lägenheten för att fixa oss och sedan drog vi ut. Vi började med drinkar och middag vid en restaurang då jag var sjukt hungrig (det finns alltid den i gänget hehe). Blev spenattortellini dränkt i parmesan och basilika som var sinnessjukt god!!
 
 
 
 
 
Till en början gick vi in på olika barer innan vi hittade till ruinbaren Szimpla kert! Ruinbarer är ju verkligen en grej här i Budapest så det kändes som ett måste att dra till en. Det var verkligen fullsmockat med folk, volymen på stället var olidligt hög och de spelade någon electronic-funk-ish musik vilket sög då det inte går att dansa till. Träffade på en del folk där också men på grund av den höga ljudnivån var det halvomöjligt att kommunicera. Så - all in all - överlägset coolaste baren jag varit i men inte så mycket för festandet i sig självt!
 
 
 
 
 
Sjukaste stället and I'm not even kidding!! Ruinbaren var otroligt stor med en hel del belysning, olika rum med hippie inredning, folk som rökte shisha, grafitti, bland annat badkar och bilar som gjorts om till sittplatser, jäkligt konstiga inredningsdetaljer, färgexplosioner... ångrar så att vi inte drog dit dagstid! Googla om ni vill se vad jag menar, då mina iphone snapshots inte direkt visar någon rättvisa. Vi drog i alla fall hemåt vid 03 00 men svängde först in efter pizza slices. A girl gotta eat.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback