sziget festival

ISLAND OF FREEDOM 
 
 
05:00 på morgonen samlades vi vid Vasa flygfält för att mellanlanda i Helsingfors och slutligen nå vår slutdestination Budapest vid 11-tiden. Vi hämtade take away från Starbucks och bänkade oss ner i vår airbnb lägenhet. Sedan hoppade vi i en taxi som tog oss till Sziget festival, Island of freedom. Så synd att jag inte tog fler snapshots med gopron för de här visar ingen rättvisa. Festivalen levde verkligen upp till sitt namn och var så sjuuuukt najs så det finns inte!! Weekend festival förra året kan slänga sig i väggen jämfört med Sziget festival. Prio ett kommer inte vara att gå på festivaler i Finland i framtiden i alla fall haha... för stereotypen att finnar är jäkligt stela, håller sig för sig själva och bildar grupperingar stämmer verkligen. Vill man lära känna nytt folk på festival är utlandet er go-to!
 
 
Vi missade Milky chance vilket sög men vi catchade i alla fall MØ. Vi dansade till hennes underbara musik med några nyfunna britter och nederländare och livet lekte så i den stunden. Eftersom att vi började festa tidigt på dagen var vi alla så utmattade redan tidig kväll haha. Men vi fortsatte att köra och fick se vår babe Shawn Mendes, dralla runt i campingområdet, träffa nytt folk, sitta på axlarna övanför ett glow stick-party i Kygos publikhav, käka enorma pizza slizes och dansa på efterfest. Eller egentligen en mellanfest inför följande dj men vi drog hem redan vid 2-tiden totalt utan röst. Ni som klarar av att gå på Sziget festival 8 dagar i sträck, I admire you!
Postat av: Anonym

"Chase your wildest dreams, the world can be amazing when you´re slightly strange",.? Man kan ha kul både i Buda och Pest, lite ironisk det här med "Island of freedom" när landet är Europas värsta nazist-rasist håla och Buda kan lätt bli Pest;-) Ha det,.och party on.

Svar: Nazistiskt är väl lite att ta i men håller med om att Ungern håller på att gå mot det auktoritärare hållet. Antar dock att 'Island of freedom' syftar på den internationella festivalen och inte på Ungerns styre... ha det! :)
Linn Ida Elisabet Ekman

2018-09-19 @ 17:08:59
URL: http://grandprixracing.blogg.se


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback