grab your popcorn

 Side Effects
 
 
  
When The Bough Breaks
 
 
 
Unforgettable
 
 
 
Sho! Om det är någon annan än jag som älskar filmer som har en plot twist där en karaktär visar sig vara mentalt störd, med en omgivning som lägger märke till det alldeles för sent, är det här filmerna för dig!! Min favorit blir troligen Side Effects då den hade en så galet bra och oväntad plot twist. Var även på bio med mamma förra veckan på 'Mamma Mia - here we go again' som var en riktig feel good film om någon känner för de!
 
 
På senaste har jag fikat med Emma på Sweet wasa, ätit american pancakes till brunch, träffats vid Fanny med Tua och Emma, haft grillkväll och myst med Hannes, varit babysitter åt Diesel, ätit bollaglass och jobbat. Oh well, fram för allt jobbat i alla fall haha. Den här sommaren har jag ta mig fan tagit en paus från allting. Fotograferandet, träningen, bloggandet, kompisarna, festandet... Jag som annars är extremt socialsjuk har bara behövt ha jäkligt mycket tid för mig själv de senaste månaderna. Fett skönt faktiskt.
 
 
Sommaren börjar även den lida mot sitt slut och snart inleds abi-året! Men innan det ska jag jobba en helg och dra till Budapest på måndag med mina brudar. Ska bli så så så kul och jag känner på mig att Grekland, Jeppisdagan och Budapest simply kommer vara den här sommarens höjdpunker! Kyssar
Postat av: Anonym

Gud va roligt med Budapest!!

2018-08-09 @ 19:50:32


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback