C

 
 
 
Efter min sista jobbhelg drog ju jag och mina tjejkompisar till Budapest i några dagar, och därifrån kom vi hem natten mellan torsdag och fredag. Skippade skolan på fredag men på eftermiddagen for jag på en körlektion följt av ett jobbpass. Var förvånad över hur bra jag mådde efter flera dagar med lite sömn och festande men på fredagskvällen kickade det in. Hallelujah hur man mådde haha... Vaknade till min och Hannes månadsdag på lördag med frukost och ros i sängen vilket var för fint. Sovde sedan bort resten av lördagen och kände mig helt mörbultad i hela kroppen. That's what you get for having fun.
 
 
På kvällen släpade jag i alla fall iväg mig på Ines 18 års-förfest!! Hon hade verkligen lagat så najs småplock och passion fruit mojitos. Bästa hon. Nu i veckan har jag gått och dragit på mig en rejäl förkylning, men trots det försökt vara i skolan och på bilteori. Om ni undrar varför jag använder mina raybans är det för att beställningen av mina linser dessutom är en vecka försenad. Som ni kanske hör går livet i hård motvind för tillfället haha. Men det är väl bara att försöka hålla på smajlet för det! Snart helg så det känns fett skönt.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback