budapest, hungary

 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter vaknade vi upp efter extremt lite sömn och var, som ni kan föreställa er, extremt trötta. Vi for ut för att utforska Budapest trots det, men hade inte hunnit arbetat fram någon egentlig plan så det blev mest improviserat strövande. Vi hittade i alla fall till ett hamburgarhak på Budapests kändaste shoppinggata vilket satt så underbart bra i den stunden. Efter det for vi till the Hungarian Parliament. Otroligt ståtlig byggnad!! Hann även svänga via Frihetstorget som vi misstog för att vara Hjältarnas torg (lokalsinne much haha) som jag inte rekommenderar för fem öre. Budapests shopping var inte heller något vidare, men staden i sig är så majestätiskt vacker!
Postat av: Anonym

Hallå, hallå! Snubblade precis över den här bloggen och Jag gillar den redan! Finns du nån annanstans, kanske på Youtube?

Svar: Hej, gud vad kul att höra! Nah youtube är inte min grej, men du finner mig på instagram @lllinns i alla fall. Kram
Linn Ida Elisabet Ekman

2018-08-26 @ 20:54:08


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback