hungry for adrenaline

 
 
Some people are old at 18 and some are young at 90: time is a concept that humans created. Bilderna ovan är tagna då jag drog till Jakobstad för jeppisdagarna. Värmen var olidlig som alltid haha! Mötte först upp fanny tua emma vid Friends and Brgrs för käk i form av veganburgare och halloumi fries. Delvis tycker jag att stället är överprisat men delvis vill jag stöda närproducerat. Anyway, sedan for vi vidare till lägenheten var resten sov hela helgen för att sminka oss och förfesta. Natten tillbringades i skolhusparken och dansandes i publikhavet till Tungevaag & Raaban!! Kändes underbart att bara få släppa loss den kvällen och träffa allt saknat folk.
 
 
Har sugit på att ta bilder den här sommaren och det har synts i både ig feedet och bloggen. Nu tycks även min macbook ge upp så den får väl åka in ett varv på service... Utöver det bröt ett ordentligt åskoväder ut på söndagen! For till Malax den kvällen så vi satt ute på terrassen och spanade in blixtarna. Jobbade sedan måndag och tisdag, umgicks med Hannes samt kollade filmen 'The Shawshank Redeption' som var grym! Imorse inledde jag min några dagars ledighet med frukost på terrassen efter 13,5h sömn. You heard it right hehe. Jag är en jävel på att sova.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback