stormy day in the north

 
 
 
Sista dagen i backen! Det hade snöat helahalva natten så dagen påbörjades med sjukt najs offpist. Vädret, och likaså backarna, blev dock med dagens gång riiiiiktigt uselt så vi försökte gömma oss undan snöstormen så gott det gick. Jag lotta elin stakade först iväg till Tuikku för att värma oss och käka massor med lunch. När vi sedan begav oss ut i backen igen insåg vi att det hela var rätt lönlöst, så vi for till en grillkåta där resten av brudarna hängde till och stekte plättar.
 
 
När vi i slutet av dagen skulle ta liften upp till toppen för att sedan ränna ner till vår lägenhet möttes vi av en snöstorm av den värre sorten. Gick knappt att ta sig fram för att blåsten var så hård och svinkallt var det ännu till!! Störtmysigt much haha... På kvällen kockade vi i alla fall ihop västerbottenpaj, tacopaj och sallad innan vi rätt fort bestämde oss för att fara ut och festa. Så vi begav oss vidare till en stuga där ett finskt pojkgäng befann sig! Hahaha kvällen var så random men det blev en legendarisk jäkel till slut. 


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback