ready - set - go

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är bilder från första dagen då vi slängde oss ut i backen vid kl. 11 efter en del kånkande, uppackande och klurande! Lekte lite i redigeringsprogrammet med bilderna som jag tog med min pojkväns Gopro session under skidresan. Hehe skulle kunna köpa en egen men eftersom att jag vanligtvis snor kläder och mat av honom sen tidigare så får väl gopron vara en del av det. Smidigt så. Hade med den till både Åre och Weekend festival men det var först nu jag kom underfunn med hur man använder skiten! Aningen krånglig men otroligt praktisk manick. Ska helt klart börja ha med den oftare för resultatet blir waaay för coolt! Ska också köpa en ställning för den till slalomhjälmen så från och med nästa års skidresa kan ni förvänta er en vlogg.
 
 
Det var första gången jag åkte i vinter och det var så magiskt att få vara tillbaka på mina twinnare! Finns få stunder jag känner mig så fri som när jag susar ner för backar eller offpist i pudersnö. Aaaah livet mina vänner. Vi hade störtfint väder så vi hade en och annan paus i skogen där vi hällde upp minttukakao och på en uteservering för en snabblunch! Lyckad första dag och vi gillade läget mer än någonsin.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback