it's better in the mountains

 
 
 
 
 
 
 
 
Shalla! Och nej, jag är inte död, utan snarare mer levande än någonsin. Det är helt jävla fantastiskt vilken feelis ljuset, vårsolen och skidresan till Levi har fört med sig. Har verkligen haft livets vecka i Levi med livets brudar!! Ränt ner för backar dagarna i ända, skrattat rövarna av oss, druckit och ätit, hängt i det härliga vädret, snackat skit men även haft mer givande diskussioner. I vårt flickgäng har alla väldigt starka personligheter så jag trodde först att det skulle sluta upp i kaos att bo sex brudar i en och samma stuga, men det visade sig vara tvärtom. Inga bråk över huvudtaget utan bara massor med nice häng. Det gillas. Bjussar på några instagram bilder ovan men kommer även posta några mer ingående inlägg från veckan. Stay tuned!!
 
 
Man inser inte hur mycket vädret påverkar ens humör förän det blir varmt och soligt för första gången på riktigt länge, och man bara märker hur en börda lyfts från ens axlar typ. Så härligt. Har tyckt att det har varit kul med en rejäl vinter (i hopp om en rejäl sommar på det också) men wow vad mycket fler ljustimmar gör åt ens humör. Man vaknar upp ur bitterheten som vintern har fört med sig. Men enough med allt vädertjat (trots att det är beyond härligt) - nu ska jag steka crêpes och käka min favvis b&j's 'Chocolate Fudge Brownie' så får vi höras vid senare!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback