cuddle in a cup

 
 
 
 
 
Dagen efter, och vår sista hela dag i Levi, mådde vi skapligt dåligt. Jag var vrålhungrig av någon anledning så hällde upp med tacos, chips och godis som jag åt upp på nolltid! Hahaha och samtidigt var det dags för story time där vi drog alla historier från gårkvällen och skrattade så att det kved i magen typ. Då alla var vakna tog vi även våra täcken och krypte ner i den utbäddbara soffan, var vi lämnade kvar och myste hela dagen.
 
 
Vid 16-tiden masade jag mig äntligen upp och for ut på en promenad i Levi i helt magiskt bra väder! Fick lite skuldkänslor att ha legat inne en sådan härlig dag, så jag lotta henna elin tog bilen och körde till Tuikku på kakao. Världens underbaraste utsikt där också!! Sedan var det hem en sväng och vidare till stan, varifrån vi hämtade med oss take-away mat i brist på frivilliga kockar. Och mmmmh det var för gott. 
 
 
Morgonen efter fyllde ingen mindre än Henna 18 år!! Vi överraskade bästa bruden med champagnefrukost (kl. 6:30 på morgonen... breakfast for champions) vilket var så mys. Efter det lipade vi lite för att vi var tvungna att lämna stället och varandra, vinkade av Sofia och började köra ner mot Vasa! Hade ett pit stop i Uleåborg, var vi åt på Wok's food bar (stort tips!!) och köpte med oss donuts från Arnolds. Hemfärden gick löjligt fort tack vare P3 Dokumentär, av vilka vi hörde 'Vansinnesdådet i Bollnäs', 'Fallet Sofie', 'Mordet på Therese Johansson Rojo', 'Häktesmordet' och 'Skolskjutningen i Jokela'. Rekommenderar alla.
 
 
 
Tack brudar för en toppen vecka!
Trackback