creamy pasta sauce

 
 
CREAMY PASTA SAUCE WITH SUN DRIED TOMATOES AND FETA - 250g pasta (tagliatelle är min fav!), en röd lök, 250g champinjoner, 400g crème fraîche, 200g bladspenat, 1/2 grönsaksbuljong, chilisås, soya (lite), sambal oelek, salt och peppar.
 
Hacka löken och champinjonerna, som du sedan steker tills de har blivit mjuka och genomstekta. Rör i båda burkarna av crème fraîche och den hackade bladspenaten. Smula ner grönsaksbuljong (en halv räcker enligt mig, blir för salt annars) och häll i chilisås, soya, sambal oelek och övriga kryddor enligt vad du själv föredrar. Smaka av vartefter, speciellt sambal oelek är väldigt starkt så lägg inte i allt för mycket. Koka sedan valfri pasta. Servera med soltorkade tomater och smulad fetaost. Lätt och gott!
 
 
 
 
 
Tjena! Idag ligger vi på onsdag, vilket även betyder att det är prick två veckor sedan jag kom hem från Levi. Det tomrummet fick fyllas upp med en travel diary - men nu är jag tillbaka! Idag är det även prick en vecka kvar tills jag drar till Paris och jag längtar verkligen ihjäl mig. Blir bara tvungen att laga undan det skolarbete jag ligger efter i innan vi drar, för efter Parisresan lär det bli mer.
 
Har verkligen slitit röven av mig det här skolåret och mina krafter börjar för första gången på gymnasietiden ta slut. Prioriterar att göra roliga grejer före skolarbetet och utöver det går jag runt och är konstant trött. Det tänker jag att kan grunda sig i mina crappy matvanor (två smörgåsar till frulle, skolmat, tre smörgåsar till middag och typ så, om jag inte glömmer bort att äta) så därför rörde jag ihop en supergod pastarätt igår! Uppdaterar mer om vad jag har gjort på sistone snart. Kyssar.
Postat av: Anonym

Hej, snabb fråga. Ca hur många läsare har du på din blogg varje dag? Varierar det mycket?

Svar: Skulle nog säga att det varierar en del! Har jag en period när jag bloggar en gång i veckan sjunker min statistik, medan den stiger igen om jag under en längre tid bloggar dagligen. Dagligen blir det väl 100 - 200 unika :)
Linn Ida Elisabet Ekman

2018-04-30 @ 02:56:01


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback