back at it again

 
 
 
 
 
 
 
På onsdagen skrev jag ett prov och efter det for jag till Label4 för en inbokad frissatid! Gick ju från ljusbrunt till platina i en vända och jag blev så jääääkla nöjd över resultatet!! Innan jag färgade var jag smått skeptisk och tänkte att jag skulle sakna det bruna ändå, men när jag väl fick se resultatet i spegeln tappade jag typ hakan. Ser fan så mycket snyggare och fräschare ut i blont! Passar verkligen perf nu till våren dessutom. 
 
 
Lade faktiskt ut en instagram omröstning om huruvida jag skulle färga eller behålla och det slutade upp med 86% på blont och 14 tappra procent på brunt. Anade såklart att blont skulle vara snäppet mer omtyckt men inte på den nivån. Tyckte det kändes sjukt kul i alla fall!! Liksom bekräftelse på att det är blond jag ska vara och att min naturliga hårfärg passar mig bäst. Ska låta håret vila ett tag nu då jag under gymnasietiden har gått från havreblond-roséblond-grått-platina-brunt-platina. Men det är riktigt refreshing att prova något nytt så det kommer jag inte sluta med!
 
 
Efter frissatiden hämtade Hannes mig och vi for efter take away till middag innan jag stresspackade till Levi och stressläste på prov när jag väl kom fram till Malax. Sovde 5h per natt tre nätter irad så ni kan ju gissa hur slutkörd jag var på torsdagen. Men sen bar det av!! Vi mår alldeles för bra här, menskriver mer om det senare för nu måste jag sussa. Kyssar.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback