who am i

 
1. Min aldra största skräck här i livet är att bli dement eller då få alzheimer. Jag tycker att det är en otroligt hemsk sjukdom.
 
 
2. Den bakomliggande orsaken till varför jag alltid har fotograferat och skrivit mycket är just för att jag är fasligt rädd för att glömma. 
 
 
3. Jag hatar att ha på mig mycket kläder, framför allt byxor haha. Har typ aldrig på kläder när jag är hemma.
 
 
4. Jag är perfektionistisk och pedantisk på en fucked up level. Och jag har alltid varit noggrann i mina arbeten ända sedan jag var liten.
 
 
5. Jag är nattmänniska på extrem nivå. Tankar och kreativiteten flödar som aldrig förr genom min hjärna då klockan blir efter nio!
 
 
6. Det personlighetsdrag jag både älskar och hatar, men som nu på senare tid har gått över till hatar, är att jag har så sjukt sjukt sjukt svårt för att förlåta. Jag är och har alltid varit väldigt bestämd av mig. Men att konstant gå och bära på gammalt skit blir så himla tungt i längden.
 
 
7. Jag är väldigt impulsiv och easygoing.
 
 
8. Jag är socialsjuk, och då menar jag galet socialsjuk. Förstår inte till exempel inte hur människor kan vara själva på en helgkväll och njuta av det. Skulle vara fett skönt att vara en sådan person dock!
 
 
9. Jag har en jävligt grov humor hahahah och hittar jag människor med samma sjuka humor fattar jag tycke för dem direkt.
 
 
10. Mitt pokerface är non-existing. Jag går ofta runt med ett resting bitch face (ni människor som orkar gå runt med ett smileyface hela tiden - stor eloge till er och en följdfråga: hur?) men de som känner mig kan man väldigt fort avläsa mina känslor/mood utifrån mitt ansiktsuttryck.
 


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback