raspberry crumble pie

 
 
 
 
RASPERRY CRUMBLE PIE - 125g smör, 3dl vetemjöl, 1dl socker, 1dl havregryn, 1/2dl kokosflingor, 150g hallon, sirap
Sätt ugnen på 200°. Blanda mjöl, socker, smör och havregryn i en bunke tills det blir smulor. Smörj en form och strö på kokos. Lägg i hallonen. Strö på smuldegen så de täcker hallonen, toppa med lite kokosflingor och ringla över sirap. Grädda cirka 20 minuter. Dränk pajbitarna i vaniljsås. Voilà!
 
Fan vad den nya veckan kickade igång då!! Sovde ynka 4h inatt (mvh obotlig nattuggla) men släpade trots det mig till gymmet efter skolan och körde ett svettigt pass, plockade hallon från gården och svängde ihop en paj, lagade klöset i skick... älskar att hinna göra sånt här stuff på vardagar. Och på det har jag haft som mål att lägga mig redan vid 22 00 så ska sussa snart! Hahaha alltså sist jag gick och sovde så tidigt var typ i sexan... men sinnessjukt skönt. Good night lovebirds.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 6
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!



Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback