same old story with men

 
 
SWIMSUITS FROM ASOS.COM
LEATHER JACKET FROM PULL AND BEAR
CAP FROM RALPH LAUREN
 
 
Här är mina senaste tillskott i garderoben! Baddräkterna är likadana men ville ha i både svart och vit - störtälskar ryggen!! Min nya ersättare bland mina läderjackor fick bli denna som är mycket kortare, mer plain och tunnare. Den ultimata basläderjackan med andra ord. Som ni kanske ser blir bilderna inte lika bra som innan, men jag jobbar med det jag har för hittar fan ingen bra ersättare fast jag googlat runt helt sinnes mycket.
 
Saturday mornings. Sovde sjuka 12 timmar inatt och har just ätit frukost samtidigt som jag läste Vasabladet och nu ska jag switcha över till lite provläsning. Provveckan inleds på måndag och ska bli så skönt att äntligen få wrappa upp den här perioden! Vill btw också tipsa om Aromas nya koncept med take away sallader. Vi köpte hem några igår + focaccia och de var sjukt goda! Aroma har fräschast varor i stan och är utan tvekan mitt favoritställe. Bye!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback