dubai united arab emirates

 
 
Good evening! Vet inte riktigt var jag ska börja men jag kan i alla fall säga att vi har det fett bra här. Vi har verkligen haft fullspäckat schema och den tid som lämnat över har jag varit så sjukt slut att jag inte orkat sätta mig ner och redigera bilder. Men tar ikapp skiten sen! Vi har haft mellan 35-40°C och sol varje dag vilket har varit underbart. Hahaha och jag har inte bränt mig vilket måste vara första gången i världshistorien!! Dubai är helt enormt så no way in hell att vi kommer hinna se allt vi vill, men vi har samlat ihop guldkornen i alla fall.
 
 
Jag är blown away av den otroliga infrastrukturen Dubai har. Vi bor på Ja Ocean View Hotel nära Marinan (bästa delen av Dubai enligt mig) på våning 49. Det faktum att jag vaknar upp till detta... Älskar. Finns inget bättre än att se ner på all rörelse i staden! Hotellen här har väldigt hög standard och servicen lika så. Man hinner bara lägga ner gaffeln på tallriken så hämtar en servitör upp den. Har mycket bra att säga om den här staden!
 
 
Atm sitter jag och ser på fyrverkerier och ska snart dra och sova. Vi har på alarm sjuka 04 30 imorgon eftersom att vi bestämde oss för att hyra en båt mellan 06 - 10 och efter det ska vi ut på ökensafari!! Aaah kommer bli sjukt roligt! Har hört mycket bra om det. Uppdaterar när jag hinner. Kyssar.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback