mexican bday bash

 
 
Hahaha älskar sista bilden! Den 7 oktober hade jag födelsedagsfest med mexikanskt tema - tycker ju det är så jäkla kul att förbereda temafester!! Ovan ser ni främst bilder jag tog i början av kvällen före allt folk började ramla in. Aaaah alla var verkligen så sjukt snygga så var synd att jag knappt hade fram kameran resten av kvällen!! Elin och Ine kom och hjälpte mig att fixa ihop allt och vid 19 00 anlände 13 av mina brudar - som jag bjöd på tacos, nachos, quesadillas, mojitos och sangria.
 
Efter tacomiddagen öppnade jag presenter som alla gick enligt en viss kategori så att säga hahaha! Fick dessutom roliga rim och stuff som jag blev så glad av, thanks ♥ Hann även med en frågesport om vem som känner mig bäst innan resten droppade in. Vid tolvslaget fyllde jag 17 så då blev jag uppsjungen samt poppade piñatan som jag fyllt med godis, konfetti och kondomer hahah. Hade sjukt rolig kväll!!
 
- Efter midnatt hände det dock en rad grejer och jag blir så äckligt besviken över folk som kommer till en fest för att förstöra och stjäla. Känns tråkigt när man öppnar upp sitt hem för att fira sin födelsedag och sånt händer. Happy fkking birthday. 


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback