bistro a.w. stenfors

 
 
 
 
 
 
Nu ligger vi på söndag som vanligt när jag tar mig tiden att skriva ett inlägg om den gångna veckan. Provveckan inleddes och jag fick 3/7 prov skrivna så några återstår ännu. Veckan har basically bestått av läsning och enda bra med den var lunchen på Sweet med Elin i tisdags (deras varma getostsallad är dröm!), när vi möttes upp några av brudarna för skitsnack vid Sweet och när jag hämtade lunch från Aroma. Haha alltså påtal om att plånboken lider då man går i skola i centrum... 
 
Efter provet i fredags for jag hem och sovde. Har sovit 5h per natt hela veckan och min kropp har fungerat som en maskin så var tvungen att sova. Sen drog jag till Hannes! Vi var ute i smidjo och myste med pizza, öl och tända ljus. På lördagen drog jag och mamma till stan för att spana in lite julidéer och luncha på Bistro A.W. Stenfors som ligger i Saluhallen. Deras sallader är helt himmelska och stället har lite gammaldags touch vilket jag gillar! Tycker det är kul att det fortfarande finns en saluhall i Vasa.
 
På kvällen for jag, tua, emma och fanny med ett gäng pojkar till Acke på fest. Vi lagade hemlagad pizza och firade Tua med pavlova! Tua fyller egentligen först imorgon men tusen grattisar på din dag i förskott bruden!! For till Hannes typ 1 30 och somnade direkt. Imorse åt vi frukost framför två avsnitt Riverdale. Nu blir det dock provläsning som gäller så vi får höras senare!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Onödiga kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16, polaroidkamera eller iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) och @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback