call it a date

 
 
 
 
 
Så på onsdags kvällen drog jag och Wippe ut med världens feelis på sitz! Feelisen försvann dock jäkligt fort och kvällen i sig var ingen höjdare, så vi drog på nattpizza istället. Torsdagen var röd dag så den spenderade jag med Hannes, hade en lång mysmorgon och sedan for vi efter kaffe innan fotismatch! Vi såg VIFK - MPS och där träffade jag även på Ine & Tilda som jag satt och pratade med genom hela matchen haha. Bra så.
 
Mot kvällen blev det pizza och provläsning som gällde! Skrev franskaprovet på fredagen och efter det störtchillade jag hela dan - well needed. Emma kom hit mot kvällen så jag och bruden lagade ihop halloumisallad och bruschetta som vi åt på terrassen i kvällssolen!! Årets första terrasshäng och vi hade det supermysigt. Igår, lördag, åt jag frukost #1 med Hannes och sedan lagade jag frukost #2 i form av chocolate pancakes. Sedan for jag, henna, sofia och jolanda till Lotta för chokladfondue och skitsnack! Älskar såna kvällar. Spenderade natten och morgonen vid min pojk och nu ska jag ta tag i den förbannade provläsningen. Kyssar.
 
 
And as I've said - måste börja blogga oftare så ni slipper såna här biblar i varje inlägg!


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback