goin' bananas

 
För ett gaaaaanska långt tag sedan (med betoning på ganska) lovade jag att visa min nagelrutin. I den ingår nagelsax, manikyrpinnar, handkräm + nagelbandskräm, nagellack, topcoat och nageltorkare.
 
 
 
Börja med att klippa/fila dina naglar före du börjar arbeta och trycka mot nagelbanden med manikyrpinnen. Varpå du lägger nagelbandskräm för att mjuka upp nagelbanden (brukar lägga det i prickar och sedan massera in). Och handkräm / bodybutter såklart! Jag använder inte längre basecoat eftersom att nagellacket inte håller ens nära lika länge som utan.
 
 
 
Sedan lägger jag på 1-2 lager av det nagellacket jag valt och ett lager topcoat. Har provat massor av olika topcoats och skillnaden på dem sinsemellan är inte stor. Atm använder jag ett från Essie. Sen låter jag naglarna torka, antingen lufttorka eller med hjälp av denna söta nagelblåsare som var en av presenterna jag fick av min pojk då jag fyllde haha!
 
 
 
Finns fan inget bättre än nylagade naglar! Mina favoritnagellack är helt klart H&M:s nagellack. Deras hållbarhet är längst och slår lätt mina tidigare favoriter O.P.I och Depend. Kostar bara 5€ och finns i sjukt många färger! Här i den bruna färgen 'Go Nuts'. Enkla steg mot fina naglar. Voilà!
Postat av: ajosefinm.blogg.se

Åh det är ju så skönt med nyfixade naglar. Ska själv pyssla om mina någon dag framöver :)

2017-03-23 @ 12:50:16
URL: http://ajosefinm.blogg.se


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback