frozen double mojito cheesecake

 
 
 
1. Mixa 400g digestivekex och 100g smör i en matberedare, tryck sedan ut det i två formar som har löstagbar kant och olika storlekar. 
 
2. Vispa 7st äggulor (spara äggvitorna) och 3 dl socker pösigt. Vispa ner 300g cream cheese, limesaft och limeskal av 3 lime och 1.5dl finhackad mynta (ca. 1-2 mynttakrukor).
 
3. Vispa 8dl grädde och 2dl kondenserad mjölk fluffigt i en skild bunke. Vänd ner grädden i bunken med de övriga ingredienserna.
 
4. Ta fram äggvitorna (7st) och vispa dem hårt i en tredje bunke, varpå du varsamt vänder ner det i smeten.
 
5. Dela upp smeten i formarna och ställ i frysen minst 5 timmar. Stjälp sedan upp cheesecaken på ett serveringsfat och dekorera med limeklyftor och myntablad.
 
 
Älskar mojito och det här är lätt en av mina favoritcheesecakes jag gjort!! Vill du ha en starkare smak av mojito kan du lägga i mer lime, finhackad mynta eller 0.5dl rom.
Postat av: Hanna Karlsson

Vad gott det ser ut!

2017-03-14 @ 20:01:47
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 6
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!



Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback