creamy

 
DRESS FROM NELLY.COM (lånad av emelie)
SHOES FROM NELLY.COM
SUIT PANTS FROM BIKBOK
 
 
Vad gör man när man inte har något att ha på sig? Rotar i ens brudars garderober såklart! Bar klänningen och klackarna ovan på våravslutningen idag. Och shit vad det sitter bra med sommarlov nu efter att ha slitit röven av sig under första gymnasieåret!!
 
Så på tisdagskvällen for jag och Hannes på bio och det visades inget mindre än 'Pirates of the Caribbean 5'!! Efter det for vi till honom och myste. På onsdagen for jag till skolan där vi åt frukost på media och picknickade på franska - störtmysigt! Efter det hängde jag i Malax med min pojk hela dan, vi for till Kansa på kaffe, var ute i finvädret, for på mat, hade seriemaraton... jäkligt skön dag bara. På torsdagen var det en pain in the ass skoldag så efteråt gick jag och shoppade och for efter subway take away. På kvällen for jag ut och körde med Wippe! Taggar sönder inför sommarens planer. Och igår hade vi olika workshops (våffelstekning, pidron och dyl.) i skolan följt av konsert. For sedan hem och åt sweet wasa take away och sovde resten av dagen hahah men efter det kom min pojk hit! Härliga sista dagar trots att vädret inte varit det bästa.


READ BEFORE YOU COMMENT:

➽ Kränkande kommentarer och dylikt skit blockeras
➽ Jag fotograferar med min Canon 70d, Canon 550d, Canon G16 eller min iphone 8
➽ Jag gör varken bloglovin' eller länkbyten
➽ Du kan ta kontakt med mig på: ekmanlinns@gmail.com
➽ Mina instagramaccounts: @lllinns (mainaccount) @alaekman (min privata account) @ekmklader (min igbloppis)
➽ Annars är det helt fritt fram att kommentera och fråga vad ni vill, älskar att få kommentarer ju! Puss på er!Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback